Пауново перо

616дин.800дин.

*цена је са 20% попуста

Пауново перо је књига доказа да је женска чежња непроменљива. Да је женска мука увек иста. Да од постанка света и богиње и смртнице живе исту, женску судбину.

Брисање

Опис

Пауново перо је узбудљива сага о генерацији која је певала Дај нам сунца и веровала да је реално захтевати немогуће. Желеле су да свој живот узму у своје руке и да постану власнице сопствене душе, ма шта то значило. И никако нису пристајале да понове судбине својих мајки. Седамдесетих су рекле: Слобода! Осамдесетих су напорно радиле да би доказале да могу све. Деведесетих су се суочиле са својим изборима, али и са својим кћерима, и покушале да се сете какве су некада биле.

Пауново перо је потресна књига о свим женским тражењима, од прве Адамове жене Лилит, која се побунила против мушке тираније у Рајској башти, до Иве, која на уласку у двадесет први век схвата да нас само љубав може спасити.

Пауново перо је књига доказа да је женска чежња непроменљива. Да је женска мука увек иста. Да од постанка света и богиње и смртнице живе исту, женску судбину.

Можда ће вам се свидети и:

Додатне информације

Број издања

Прво издање

Број страна

Језик

Врста коричења

,

Врста писма

Димензије