Ива

484дин.633дин.

*цена је са 20% попуста

Шта је љубав? Окрутно надметање? Страст и страх пред поразом? Нежност? Или потпуно разумевање? Да ли откривање сегмената наших прошлих живота нуди одговор на питање ко смо и шта тражимо на земљи? Да ли може објаснити суштину постојања свакога од нас? Да ли се душе селе из тела у тело? Да ли је гроб, како је говорио велики Виктор Иго, само небески гардеробер? Одговоре на ова питања траже јунаци романа Ива. И не само они.

Брисање

Опис

Ива је љубавни и езотеријски роман, али и покушај трагања за суштином људског бића и постојања. Прича сложена из два нивоа и испричана кроз два живота.

Ива је дубровачка племкиња, а Богдан витез на двору кнеза Лазара. Срели су се и заволели најпре у сновима, па у стварности средњовековног Дубровника. Растали су се када је Богдан одлучио да изда вољену девојку да не би издао веру и отаџбину. Њихове рањене душе тражиле су се кроз шест векова. Нашли су се поново као Ива и Дане. Опет у Дубровнику и у Крушевцу. Али у том часу обоје већ заплетени у неке друге, и другачије љубави. Ипак, препознали су се и окончали своју причу. Вратили све дугове себи и другима.

Шта је љубав? Окрутно надметање? Страст и страх пред поразом? Нежност? Или потпуно разумевање? Да ли откривање сегмената наших прошлих живота нуди одговор на питање ко смо и шта тражимо на земљи? Да ли може објаснити суштину постојања свакога од нас? Да ли се душе селе из тела у тело? Да ли је гроб, како је говорио велики Виктор Иго, само небески гардеробер? Одговоре на ова питања траже јунаци романа Ива. И не само они.

Додатне информације

Број издања

Прво издање

Број страна

Језик

Врста писма

,

Врста коричења

,

Димензије