Игра Анђела

616дин.800дин.

*цена је са 20% попуста

Како анђели, као Божији послушници, утичу на наше животе? Како нам се јављају у свакодневици и сновима? Шта је слободна воља? Да ли је уопште има? Шта нам је у животу дато унапред, шта одређено? Шта, када и како можемо да бирамо? И где су границе наших избора? Да ли човек бира? Или се покорава? Да ли је оно што му на избор личи у ствари само Игра анђела?

Брисање

Опис

Игра анђела је роман какав до сад није написан!

Игра анђела је прича о кнегињи Милици. Јединој жени која је владала Србијом у десет векова њене историје.

Игра анђела је сведочанство о борби жене да опстане упркос свему. Да сачува својој деци очевину. И њих саме. Да велики пораз претвори у победу.

Игра анђела је књига доказа о тријумфу живота над смрћу. Опстајања над пропадањем. О мудрости и снази у време слабости и суноврата.
А над Милицом је, као и над сваким човеком, бдео њен Анђео Чувар. И Серафими: Михаило. Гаврило. Рафаило. Салатило. Егудило. Урило. Варахило. Сада нам откривају потресну и узбудљиву сагу њеног живота. Истиниту, а налик на бајку.

Како анђели, као Божији послушници, утичу на наше животе? Како нам се јављају у свакодневици и сновима? Шта је слободна воља? Да ли је уопште има? Шта нам је у животу дато унапред, шта одређено? Шта, када и како можемо да бирамо? И где су границе наших избора?
Да ли човек бира? Или се покорава? Да ли је оно што му на избор личи у ствари само Игра анђела?

Можда ће вам се свидети и:

Додатне информације

Број издања

Прво издање

Број страна

Језик

Врста писма

,

Врста коричења

,

Димензије