Јавна Птица

440дин.598дин.

*цена је са 20% попуста

Jавна птица је роман који мора да прочита свака девојка када ступи на прву велику животну раскрсницу. То је књига из које се учи зашто је једини прави лет сопственим крилима.

Брисање

Опис

Jавна птица је први веродостојни еротски роман исписан женском руком у историји наше књижевности. Истовремено, то је прича о усамљености младе девојке, о њеној непрестаној и никада достигнутој жудњи за правом блискошћу и сагласјем душа. То је вапај за истинском комуникацијом. За разменом мисли и осећања, а не само пуких речи. За слободом уместо покоравања. За вишим смислом живота у свету бесмислених и наметнутих клишеа и празнине. То је и књига о односу деце и родитеља. О истинама које људи схвате док су деца, а забораве када постану родитељи. А баш тада су им најпотребније.

Jавна птица је и глас женске побуне. Захтев за праведнијим вредновањем полова и поштенијим односом међу њима. Еротске сцене у овој узбудљивој саги о одрастању, зрењу и губљењу илузија, само су мера дубине понора страшне усамљености главне јунакиње. Јер усамљеност оних који физички нису сами најгорча је, најтежа и најпоразнија. 

Jавна птица је роман који мора да прочита свака девојка када ступи на прву велику животну раскрсницу. То је књига из које се учи зашто је једини прави лет сопственим крилима.

Додатне информације

Број издања

Прво издање

Број страна

Језик

Врста писма

,

Врста коричења

,

Димензије