Oнда је дошла добра вила

484дин.704дин.

*цена је са 20% попуста

Онда је дошла добра вила је књига о једној мајци и њеном сину. Књига о вери, љубави и нади. А од та три најважнија је љубав.

Брисање

Опис

Онда је дошла добра вила је породична драма о безусловној љубави. Књига о тајнама и мудростима, о моћи и немоћи, о поразима и снази мајчинства. Књига у славу породице.

Када дете почиње да се одваја од мајке? Када мајка почиње да губи дете? Када мајка почиње да стрепи шта може да каже или уради њено дете? Када мајка схвати да је њена љубав заиста безусловна?

Онда је дошла добра вила је књига о духу времена у коме живимо. О борби добра и зла, која се непрестано одвија у нашој свакодневици. У свакој породици, у сваком појединцу. Књига која младе опомиње да им слободу могу дати само они који их истински воле. Сви остали користе обећања о слободи да би их заробили. Књига која родитеље подсећа на многа важна питања која морају да постављају себи. И на оно најважније: Где је, са ким је и шта ради моје дете?

Онда је дошла добра вила је књига о једној мајци и њеном сину. Књига о вери, љубави и нади. А од та три најважнија је љубав.

Додатне информације

Број издања

Прво издање

Број страна

Језик

Врста писма

Врста коричења

,

Димензије