Моји читаоци су одлучили – монографија

792дин.

*цена је са 20% попуста

Монографије се најчешће приређују уметнику и његовом делу. Ова монографија посвећена је читаоцима па отуда и наслов књиге Моји читаоци су одлучили.

Категорија: Ознака: ID производа:394

Опис

Књижевни феномен Љиљане Хабјановић Ђуровић, најчитанијег  и најтиражнијег писца на српском језику, обележили су и потврдили  читаоци. Управо та милионска читалачка публика, готово незапамћена  на овим просторима, утицала је на објављивање поновљених издања  свих њених књига. Огромни тиражи и нових и ранијих романа само потврђују њен књижевни феномен који јој је одредио место на нашим књижевним просторима с краја XX и почетком XXI века. Читаоци и њихова велика приврженост писцу, која се креће од  поштовања до обожавања, као и велика посвећеност читању њених  романа, били су инспирација да се приреди ова несвакидашња монографија.

Монографије се најчешће приређују уметнику и његовом делу. Ова монографија посвећена је читаоцима па отуда и наслов књиге Моји читаоци су одлучили. После двадесет пет година рада у које су, поред писања, уграђени сати и сати, километри и километри пређених путева зарад сусрета са читаоцима, писац је са сарадницима одлучио да ову књигу посвети својим читаоцима који су из године у годину, од књиге до књиге потврђивали њен рад.

Олга Красић Марјановић

Додатне информације

Број издања

Прво издање

Број страна

Језик

Врста писма

Врста коричења

Димензије