Ћерка чувара успомена

528дин.

*цена је са 20% попуста

Бриљантно написана књига о тајанственим везама које држе породицу на окупу. О пожртвовању, страху, губитку. О лажи и кајању. О паралелним животима, породичним тајнама и искупљујућој снази љубави…

Опис

Апсолутни бестселер! Роман који је очарао читаоце, најпре у Америци, а потом у свим европским земљама у којима је објављен.

Ова изванредна, истинита прича, почиње једне зимске ноћи када мећава приморава младог и успешног лекара да сам породи своју вољену жену. Рађају се близанци. А затим једна исхитрена одлука неповратно мења животе свих јунака ове невероватне повести. Ово је бриљантно написана књига о тајанственим везама које држе породицу на окупу. О пожртвовању, страху, губитку. О лажи и кајању. О паралелним животима, породичним тајнама и искупљујућој снази љубави.

Књига необичних и снажних емоција, које продиру у људска срца и душе и преносе поруку да, без обзира на све што предузимамо, наша прошлост никада неће престати да прогони нашу будућност.

Роман Ћерка чувара успомена добитник је неколико угледних књижевних награда. Бестселер The New York Times-а за 2006. годину. Десет месеци на првом месту бестселер листе магазина USA Today.

Чудесан роман чије се странице саме окрећу! -Bookreporter.com

Ово је књига коју ће сви волети. -The New York Times.

 

Додатне информације

Број издања

Прво издање

Број страна

Језик

Врста писма

Врста коричења

Димензије