Папа Јована

528дин.

*цена је са 20% попуста

О најмрачнијем добу у историји човечанства, о коме се мало зна и пише. Али кроз време се мења само декор. А људска природа остаје иста. И неке ствари као што су љубав, жеђ за знањем, сплетке, амбиције, мржња, снови, ванвременски су…

Опис

Папа Јована је роман који мора да прочита свака жена. Истинита прича о најчуванијој тајни Ватикана. Ово је књига о жени која се од најранијег детињства бори против ускогрудости сопствене породице, предрасуда око-лине и суровости друштвених закона. Која одбацује и мења усуд задате судбине, ограничене обичајима и вољом мушкараца.

Ово је прича о борби жене да у једно окрутно време, у свету у коме је и само рођење женског детета срамота и губитак, оствари себе.
На крају је, мада то није био део њених стремљења, постала папа устоличен у Риму. А за све то време у њеним најскривенијим сновима снажно живи њена природа жене, и једна забрањена љубав која се најзад остварује у свој својој пуноћи. Али у најнезгоднији час.
Јована живи у раном средњем веку, најмрачнијем добу у историји човечанства, о коме се мало зна и пише. Али кроз време се мења само декор. А људска природа остаје иста. И неке ствари као што су љубав, жеђ за знањем, сплетке, амбиције, мржња, снови, ванвременски су. Стога се многи и данас могу поистоветити са јунацима ове старе истините приче.

Додатне информације

Број издања

Прво издање

Број страна

Језик

Врста писма

Врста коричења

Димензије