Кћи Иванова, мати Иванова

484дин.

*цена је са 20% попуста

Мајка породице, једна изванредна жена, хероина достојна античке драме, извршиће правду; заштитиће своју децу и одбранити част своје породице. А отац и деца? Они ће променити своје животе. Себе. А када мења себе, човек доприноси промени света…

Опис

Русија деведесетих. Русија двехиљадитих. Нови, туђи обичаји, нове, туђе, вредности, нови, туђи, људи, разарају традиционално руско друштво. Кидишу на част. Насрћу на породицу. Угрожавају морал. Носе насиље, лаж и несрећу. Усред тог света који личи на пијацу на којој се све може купити и на којој се све може продати, нашла се једна обична породица — отац, мајка и двоје деце. Повређени, рањени, укаљани, ово четворо обичних људи успеће да победе своју несрећу. Показаће снагу и храброст коју руски човек проналази у себи увек када се нађе суочен са великом патњом. Мајка породице, једна изванредна жена, хероина достојна античке драме, извршиће правду; заштитиће своју децу и одбранити част своје породице. А отац и деца? Они ће променити своје животе. Себе. А када мења себе, човек доприноси промени света.

Ова болна прича, ово живо и уверљиво сведочанство, овај изванредан роман, исписан је мајсторском руком највећег живог руског писца, Валентина Григорјевича Распутина. Поштован у свету, вољен у Русији, велики пријатељ Срба, Валентин Григорјевич Распутин познат је и као „горостас са Бајкала“. И то име му савршено пристаје.

МОЖДА ЋЕ ВАМ СЕ СВИДЕТИ И:

Додатне информације

Број издања

Прво издање

Број страна

Језик

Врста писма

Врста коричења

Димензије