Љубавникова жена

0дин.

Љубавникова жена је роман о забрањеним љубавима, немилосрдном механизму љубоморе, освети преварених, смрти, роман у коме мужеви и љубавнице, љубавници и супруге могу пронаћи себе, и, можда, извући неке поуке. Данијела Томпсон, једна од најпознатијих француских књижевница, нуди нам узбудљив и изванредно написан љубавни роман, сложили су се и књижевна критика и читалачка публика.

Нема на лагеру

Категорија: ID производа:1907

Опис

Сесила је на аеродрому Орли. Њено срце бије од узбуђења док очекује своју кћерку Филомену. Ритам њеног срца постаје још јачи када је угледа у наручју мушкарца који би јој могао бити отац. Кћерка не крије од мајке да је заљзбљена у Владимира, власника галерије у којој ради, старијег од ње двадесет пет година, и, наравно, он је ожењен. Слушајући љубавне проблеме и лажи које Филоменин љубавник мора да свакодневно измишља за своју жену. Сесила почиње да размишља о свом браку, о оправдањима за све чешћа закашњења њеног мужа, Фердинанда. Да ли се и она налази у истом положају као и кћеркина супарница, љубавникова жена? Кад сазна истину, мораће, и себи и кћерки, да одговори на питање да ли мушкарци после двадесет година брака остављају своје жене због много млађих љубавница.

Љубавникова жена је роман о забрањеним љубавима, немилосрдном механизму љубоморе, освети преварених, смрти, роман у коме мужеви и љубавнице, љубавници и супруге могу пронаћи себе, и, можда, извући неке поуке. Данијела Томпсон, једна од најпознатијих француских књижевница, нуди нам узбудљив и изванредно написан љубавни роман, сложили су се и књижевна критика и читалачка публика.

Додатне информације

Број издања

Прво издање

Број страна

Језик

Врста писма

Врста коричења

Димензије